Just crap

Jag vet inte om det ringer någon klocka hos er om jag säger endogena processer, men jag kan säga att det är ibland det tråkigaste ni någonsin kommer lära er. Prov väntar på onsdag och en del utav det är och passa ihop rätt namn med rätt typ av bergart eller mineral. Jag tråkar ut er redan, va? gäsp.

Vi är lediga halva dagen imorgon så jag börjar först tio över två. Det firas med One Tree Hill 1x03 och 1x04.




Future problems



Ebba von Sydow är på gång med kampanjer igen, nu frontar hon Systembolagets "propaganda" om att inte köpa ut till minderåriga. Kanske inte den bästa kampanj jag sett. Gillar dock den där andra från systemet med tjejen som säger: Du kanske inte har lust att köpa ut åt mig, men då kanske inte jag har lust att gå ut gymnasiet. Jag fyller ju själv 20 om typ 3 år (öh, länge?), jag kommer troligtvis då köpa ut till min syster om hon ber mig. Bättre att jag vet vad hon dricker och att hon får det från mig än att köper smuggelsprit direkt från en polsk lastbil eller helt enkelt tar vad hon får. Dock så länge jag vet att hon har kontroll över vad hon dricker.

Skulle du köpa ut till den lillasyster/bror om denne frågade?


I miss all the little things

image11
Ibland är det de små sakerna i vardagen som betyder mest. Det kan vara din favoritmat i bamba, din favoritplats på bussen är ledig, att få sluta tidigare från en lektion, bussarna macthar varann precis så man slipper stå och vänta, du får tillbaka ett prov du presterat överförväntan på, iPoden slumpar de bästa låtarna, håret är perfekt när du vaknar, glass ute med bästa vännen, solen skiner, du drömmer en bra dröm, du hittar tröjan du letat som en galning efter, en konversation med någon du gillar, ett leende från vilken person som helst.

En liten sak kan förändra hela din dag till något helt annat.

Underbart. 

It's not supposed to be like this

image10

Idag var det som sagt nationella i Engelska B, det gick väl hyfsat men jag tycker det var ett väldigt jobbigt ämne. Road to adulthood. När blir man vuxen? Mycket splittrad fråga. Förörigt förstördes min sköna sovmorgon tack vare NP och måndagar fortsätter att vara sämsta dagen i veckan. Ge mig imorgon.

Don't say I never gave you anything.



Bästa sättet att plugga in engelskaord måste väl vara igenom och kolla på TV? Det blir nog att kolla på säsong 1 utav favoritserien One Tree Hill ikväll, eftersom jag redan sett alla avsnitt som visas på TV. Igår var det förövrigt One Tree Hill Charity Basketball Game i Wilmington, NC. Något jag jättegärna velat gå på, men eftersom jag troligtvis ska till New York i september och jag inte är gjord av pengar så hoppas jag istället på en match nästa år. Då har jag och en kompis lovat varann att åka om det blir något, vilket inte är omöjligt med tanke på att det kommer en sjätte säsong. Men nu, One Tree Hill avsnitt 1x02. Behöver jag ens säga vilket mitt favoritpar är?

What if tomorrow never comes

image9
Imorgon har större delen av Sveriges tvåor Nationellt prov i engelska B. Writing. Skriva en text eller liknande om ungdom och vuxenlivet på 1 timma och 40 minuter. Lite nervös är jag faktiskt. Mest för att det är en måndag kanske och jag troligtvis kommer somna väldigt sent inatt.

Lycka till alla som gör det imorgon.

You know you love me

image8

Jag har helt missat det nya Gossip Girl-avsnittet som kom i måndags/tisdags.
Jag kollar aldrig på Tv utan följer serierna via internet. Bra tips för komma ihåg
alla serier man följer är TV-kalendern. Där kan man göra en egen kalender med
alla serier man vill följa. Du får då reda på vilken dag, tid och avsnitt. Bra för sådana
som mig, som följer en heeel del serier. Prison Break, Heroes, One Tree Hill,
Desperate Housewives, Greys Anatomy, Private Practice, the list goes on...


Blue eyes and freckles and faded jeans.

image6

Jag vill också vara sådär brun och söt i fräknar som Ewangeline Lilly. Eller Megan Fox.

Maybe I might be slow

image5

Jag må vara sisådär ett år efter, men vad spelar det för roll? För att introducera mig själv för eventuella läsare så Gillar jag bra bloggar, våren, H&M, biologi/miljökunskap, ironi, musik, västkusten, åka flygplan, One Tree Hill, Italien, kläder, läkare, smoothies, internet, plattången, charmiga killar, Josh Duhamel, solglasögon, jogga, melontuggummin. Jag gillar inte kriminella, röda äpplen, lögner, Ellos/H&M/Forever21-kollage, rosa, självupptagna människor, ICQ, regn, väckarklockor, The O.C., kladdkaka, bakåtsträvare, kommunister (det är en fin tanke, men den fungerar inte i praktiken), att vara rastlös, anonyma kommentarer och bada i Östersjön.

Thats it.

En gång är ingen gång

image3

RSS 2.0